Kim Luu' verhaal
Hoi, mijn naam is Robin Kastermans. Ik ben de oprichter van het bedrijf en de auteur van het boek WeSocialMEN. Graag wil ik een klein deel van mijn verhaal met je delen.

Ik heb gemerkt dat wanneer ik mijn verhaal deel, veel mannen die zich hebben aangesloten bij WeSocialMEN of dit willen doen, relateren zich aan mijn verhaal op hun eigen manier. Dit helpt ze om zich begrepen te voelen en het is goed om te weten dat je niet alleen bent.

Ik groeide op in een klein dorp in Nederland, zo’n dorp waar iedereen elkaar kent. Mijn ouders waren eigenaar van een disco/bar/restaurant/speelhal, alles in een. Ik heb dan ook veel gebowled, gepoold, race spellen gedaan en ik was altijd omringd door mensen.

Daarnaast speelde ik veel voetbal met vrienden en had ik een erg leuke tijd. Aangezien mijn ouders vaak in de avond werkten, verbleef ik vaak bij mijn oom en tante. Ik heb het geluk dat ik daar veel mooie herinneringen aan over heb gehouden.
Dingen veranderde snel
Toen ik ongeveer 14 jaar was, veranderde alles. In een jaar gingen mijn ouders uit elkaar (ze waren niet getrouwd) en mijn oom en tante gingen scheiden. Mijn vader verkocht zijn bedrijf en verhuisde naar een ander land voor ongeveer 3,5 jaar. Mijn moeder en zus groeide erg naar elkaar toe en mijn moeder vond na ongeveer een jaar een nieuwe vriend. Hij kwam bij ons wonen en werd kort daarna alcoholist. Ik heb mijn oom en tante jaren niet gezien.
Vanaf dat punt voelde het alsof mijn fundering weg was en ik voelde mij verward, alleen en gebroken. Er waren maar een aantal mensen die begrepen hoe ik me voelde en zij waren er gelukkig voor mij om mij te steunen. Wanneer ik nu terugkijk naar de situatie, zie ik in dat het voor mijn ouders en oom en tante ook niet de makkelijkste tijd was om met de nieuwe situatie om te gaan. Toch heb ik het ze toen wel kwalijk genomen, want ik was natuurlijk niet blij met alles wat er gebeurde. Daarnaast accepteerde ik mijn moeders nieuwe vriend niet en later ook niet mijn vaders nieuwe vriendin. Zoals het vaak gaat wanneer je ouders uit elkaar gaan.

Aangezien ik mij schaamde en schuldig voelde over wat er thuis was gebeurd, praatte ik er niet open over. In plaats daarvan ging ik het negeren en besloot ik om de ‘sterke’ man te worden, ondanks dat ik mij heel klein van binnen voelde. Dit leidde ertoe dat ik mijn hart sloot, om het zo te zeggen, en niemand toeliet. Ik was bang om weer pijn gedaan te worden en beschermde mezelf daar tegen.

Omslagpunt
Tijdens mijn Accountancy opleiding in 2012, was ik gedwongen om een knieoperatie te ondergaan na een voetbal incident, waardoor ik zes weken aan bed gebonden was. Na het winnen van elke trofee met het voetbalspel FIFA, had ik niets meer te doen. Aangezien ik niets kon doen, begon ik na te denken over mijn leven. Wat ik zag was niet goed.

I saw that I was stuck in my comfort zone. I saw that my career future wasn't something I’d dreamt about. I saw that my relationships were superficial and unstable. When meeting new people, I always felt very uncomfortable, and it took me a long time to be at ease around them. And of course, I wasn't happy with myself. What I saw was the result of ignoring what I felt inside, of closing off my heart, of not letting anybody get close. It was painful to acknowledge this, but I became aware that it was my responsibility. After this realisation, I decided to take full responsibility for these results and for my own life, to create a life of my own. 

Het leek plots alsof het Universum aan het luisteren was. In een paar weken tijd, verbrak mijn vriendin in die tijd onze relatie en werd het huis in Amsterdam waar ik woonde verkocht en moest ik verhuizen. Voor mij persoonlijk was dit een dieptepunt. Maar waar dingen wegvallen, ontstaan nieuwe kansen, hoewel ik het in het begin niet zo zag.
Mijn nieuwe 'huis' na mijn omslagpunt
De enige weg is naar boven
Deze nieuwe kansen begonnen met een nieuw ‘huis’, waar mijn vader me mee heeft geholpen: zie de foto links. Hier begon mijn reis om uit mijn comfortzone te komen en ik ontdekte onverwachts iets interessants op internet. Ik las en zag video’s van mannen die gedurende de dag in contact kwamen met vrouwen die ze leuk vonden. Laat me dat herhalen: gedurende de dag. Geen drank. Geen trucs. Niets. Natuurlijk had ik mijn twijfels over wat er gebeurde in de video’s ook echt was, maar ik vertrouwde mijn gevoel dat het waar was. 

Met dit gevoel, besloot ik om dit zelf te leren. Ik wilde groeien als persoon. Ik wilde meer van mezelf delen. Ik zag dit als een pad die ik kon volgen. Het ging mij niet om het krijgen van een vrouw. Het ging erom dat ik uit mijn comfortzone stapte en om te leren over vrouwen, aangezien ik onwetend was. Het voelde voor mij ook dat ik de gevoelens van groot ongemak, die ik had wanneer ik nieuwe mensen ontmoette, los kon laten. 
Eerst probeerde ik het alleen. Wat grappig was, aangezien ik in mijn hoofd al zo’n 100 vrouwen had ontmoet... Elke keer dacht ik eraan om actie te ondernemen, maar dat durfde ik niet en liep ik haar weer voorbij. Het heeft heel lang geduurd, maar uiteindelijk sprak ik een vrouw aan op straat. Het was een hele oncomfortabele en ongemakkelijke situatie, meer niet. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik was bang voor een afwijzing en wat anderen van me zouden denken. Daarnaast voelde ik mij niet goed genoeg.
Vragen om hulp
Doordat ik ook begon te lezen over mentorschap, besloot ik om hulp te vragen en ging ik een training volgen bij Boris, een mentor in Keulen, Duitsland. Hij trainde mij om uit mijn comfortzone te stappen en hoe je overdag authentiek contact kan maken met een vrouw.

Ik bezocht mijn mentor Boris opnieuw in Belgrado, Servië, om mezelf verder te ontwikkelen: om authentiek contact te maken met mezelf. Vanwege het zelfvertrouwen die ik ontwikkelde op straat en de manier waarop mijn visie zich had ontwikkeld, maakte ik een andere moedige keuze. In plaats van het aannemen van een baan en de financiering om mijn master diploma te behalen, die mij was aangeboden door het gerespecteerde bedrijf Deloitte, en een 9 tot 5 baan wanneer ik zou afstuderen, besloot ik te luisteren naar wat mijn hart en intuïtie mij vertelden. Enige tijd later, in februari 2015, werd WeSocialMEN opgericht.
Resultaten
Op het moment van schrijven, oktober 2018, heeft mijn bedrijf 1op1 samengewerkt met 88 mannen. Met als doel om een liefdevolle en stabiele relatie te starten en te onderhouden met de juiste partner, door middel van het ontwikkelen van social skills en zelfbeeld met behulp van ons 5-stappen systeem. Sommige zijn inmiddels getrouwd. Anderen wonen samen of hebben een relatie. De mannen die nog single zijn, zijn begonnen met daten en hebben meer lef en vrijheid om hun eigen leven te leiden. 
Geen 9-5 baan voor mij... (dit is een foto van het Deloitte kantoor op Curaçao waar ik 5 maanden stage heb gelopen)
Persoonlijk ben ik, niet geheel onbelangrijk, in de afgelopen jaren geheeld. Op mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Ik heb veel tijd en geld in mezelf geïnvesteerd met verschillende mentoren om mijn verleden en het feit dat ik moest leren om te leven zonder een moeder, die nog steeds met haar alcoholische vriend is, een plek te geven. Ik heb besloten om haar los te laten (hoewel ik nog steeds voor haar open sta wanneer ze daar klaar voor is), aangezien een externe relatie – waarin mijn familie mij steunt – niet meer mogelijk is. Dit gaf mij kracht om mijn verdriet en teleurstelling los te laten om uiteindelijk mijn gebroken hart te helen.

Ik deel mijn persoonlijke leven met Sofie, mijn vriendin voor 2,5 jaar, die op het moment haar eigen weddingplanbedrijf aan het opzetten is. Wanneer je de juiste partner hebt gevonden en met haar wil trouwen, weet ik wel iemand die je daarbij kan helpen... Eens in de zoveel tijd spreek ik af met vrienden/familie of speel ik voetbal. Ik ga naar de sportschool. Ik houd er van om de natuur in te gaan en boeken te lezen. Betekent dit dat alles perfect is? Natuurlijk niet. Ik ben nog steeds een mens. Ik kan twijfelen, mij nerveus voelen en alles wat erbij komt kijken wanneer je een mens bent. Maar in plaats van dat het mij naar beneden haalt, zoals ik mij liet gebeuren in het verleden, laat ik het gaan en leer ik er van.

Ik zal doorgaan met het ontwikkelen van mijzelf en het bedrijf, WeSocialMEN. Elke dag stel ik mezelf twee vragen om deze ontwikkeling in stand te houden: ‘Hoe kunnen we meer waarde aan onze klanten geven?’ en ‘Hoe kunnen onze klanten de resultaten op de best mogelijke manieren behalen?’. Je kunt de antwoorden vinden in ons trainingsprogramma: The Social Gym.
The Social Gym
Boxen versturen naar mannen die zich hebben inschreven voor The Social Gym
De boeken van The Social Gym

De online service voor The Social Gym
Dit programma bevat alle hulpmiddelen die mannen nodig hebben om de juiste partner aan te trekken. Om je een idee te geven: 
Je wordt een man die weet wat hij wil, iets wat vrouwen erg belangrijk vinden, omdat het ze stabiliteit, veiligheid en rust geeft. 
Je wordt een man die zichzelf kent, iets wat je duidelijkheid, begrip en zelfliefde geeft, wat anderen op zal vallen. 
Je wordt een man die weet hoe je vrouwen ontmoet, wat zal leiden tot het aantrekken van de juiste partner om zo een stabiele en liefdevolle relatie te beginnen.

It's a seven session in-person training programme in which you'll receive a box at home that includes the (work)books you need. As a service, you'll get your own login for an online video platform to revisit every topic discussed during the sessions to increase the value you get out of this programme.

Alles in het programma heb ik eerst zelf ervaren en getest en later bij andere mannen. Wanneer een test goede resultaten gaf, besloot ik het toe te voegen aan het programma. Ik ben niet de enige die trainingen geeft: andere mannen die getraind zijn bij WeSocialMEN via The Social Gym – die net als jij en ik begonnen – zijn nu trainer op freelance basis. Zij hebben allemaal resultaten, potentie en zijn toegevoegd aan het team, omdat ik grote groei verwacht in 2019. Elke trainer heeft zijn eigen ervaringen en willen dit met liefde delen, aangezien ook zij precies weten hoe het voelt om te zijn waar jij nu bent. Tenslotte, is mijn nicht Leonie verantwoordelijk voor de communicatiekant van alles. 
Ontmoet het team
Leonie - communicatie
Rishabh - trainer (freel.)
Adriaan - trainer (freel.)
Mischa - trainer i.o. (freel.)
Kevin - trainer i.o. (freel.)
Wij zijn gewoon normale mensen die er van houden om met anderen te werken en hen te ondersteunen om de best mogelijke resultaten te behalen. We hebben allemaal om hulp gevraagd, de weg bewandeld en resultaten behaald. We weten hoe je je kunt voelen en wat je kunt denken, aangezien wij ook zijn begonnen waar jij nu bent. Als jij geinteresseerd bent in het vinden van de juiste partner om je leven mee te delen, klik dan op de knop hieronder voor meer informatie. 
©2017-2018 WeSocialWOMEN.com

Gezien op: LINDA.festival
Ons andere label: WeSocialMEN