“Wat mij opvalt, is dat andere trainers op het gebied daten en relaties vrouwen leren hoe zij vanuit een vermijdende en ongezonde hechtingsstijl mannen aantrekken om een relatie mee te starten. Wat ik zo mooi en zuiver aan Kevin en Robin van WeSocialWOMEN vind, is dat zij vrouwen eerst leren hoe zij stabiel en veilig met zichzelf zijn, om daarna pas in te zetten op het starten van een gezonde relatie met de man die bij haar past. Een compleet andere opzet, maar zo veel waardevoller en effectiever dan hoe de meeste trainers/bedrijven dit doen. 

Ik ben daarom blij dat ik mij heb aangesloten bij WeSocialWOMEN, het kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik zit nog midden in de training en ik heb al zo-veel geleerd over mezelf en relaties. Dit zorgt er nu al voor dat als ik dit vergelijk met een klein half jaar geleden, dat ik met veel stabielere mannen in gesprek ben dan ik voorheen was. Dit is een mooie spiegel aangezien ik dus zelf ook veel stabieler ben geworden. Dit klopt want zo voel ik mij ook, ik zit veel lekkerder in mijn vel en dit straal ik uit. Nu alleen nog wachten tot de echte juiste man, maar dat zal niet lang meer duren :-) 

Bedankt WSW!” – Sanne
“Ik vind dat je mij hebt geholpen met nieuwe inzichten geven, dingen waar ik niet aan heb gedacht of op een andere, meestal negatieve manier, zag. Elke keer als ik bij een sessie vandaan kwam had ik het gevoel innerlijke rust te hebben gevonden, dat komt denk ik ook door je vibe. De sessies hebben mij een reflectie gegeven die ik mijzelf niet kon geven en waardoor ik nu weer samen ben met mijn partner. Het is namelijk heel makkelijk om jezelf te projecteren op iemand anders, die totaal niet is zoals jij bent.

Ik vind dat je goed bent in: iemand kalmeren, inzichten laten geven, innerlijke rust laten ervaren, je bent te vertrouwen en easy to talk to. Ook heb ik geen enkel moment gedacht van; nou dit is wel echt kletskoek, dit terwijl ik eerst vrij skeptisch was. Ik ben blij dat ik mij hiervoor heb opengesteld.” – Shannon

“Waar ik mij vaak onbegrepen voelde en in een negatieve spiraal was beland in omgang met mannen, heb jij mij laten zien om dieper te graven en bewust te worden van het waarom.

Door die inzichtelijk te hebben en er echt over na te denken en jezelf de tijd te geven om dat te doen, heeft het mij handvatten gegeven naar betere communicatie en het weer openstellen.
Met behulp van opdrachten en tools heb ik een andere mindset meegekregen, die ik dagelijkse toepas.” - Yvon

"Robin en Kevin van WeSocialWOMEN weten wat ze doen. Tijdens de training laten ze je op een andere manier naar dingen kijken wat voor mij veel duidelijk heeft gemaakt. Ik heb praktische tips en handvaten gekregen waardoor ik mezelf heb kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben. 

WeSocialWOMEN heeft me inzicht na inzicht gegeven. Ik weet nu beter wie ik ben en wat ik wil en ga er ook echt voor! Dit is een hele andere instelling dan hiervoor. Toen kon ik nog wel eens blijven hangen in geklaag, passief gedrag en een slachtofferrol. Nu bedenk ik wat ik wil en neem actie. Ik haal zo veel meer uit het leven. 

Inmiddels heb ik een relatie en dat gaat heel goed. Door alle nieuwe kennis weet wat nodig is om de relatie te ‘onderhouden’. Ook heb ik nu een relatie met de persoon die écht bij mij past. Dat was hiervoor niet zo. Toen kwam ik alleen de verkeerde mannen tegen. Dat is nu anders. Ik heb er nu één voor het leven gevonden." – Chantal
“Je hebt mij geleerd hoe ik anders kan denken zodat ik zaken van meerdere kanten kan bekijken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn gesprekspartner op dates niet direct veroordeel en daardoor diegene eigenlijk geen kans meer geef. Heel veilig natuurlijk dat schild om mij heen, maar dit werkte averechts. Nu ik mijzelf echt open durf op te stellen voor ook mijn eigen angsten en onzekerheden, zie ik dat dit nu heel anders gaat. Je hebt mij ook laten inzien hoe belangrijk zelfliefde is, maar ook hoe je dat toepast. 

Al met al vind ik dat je een veilige en mooie omgeving creëert voor mensen die dat nodig hebben. Je straalt rust uit en weet hoe ervoor te zorgen dat de diepere lagen worden aangesproken in een ‘veilige omgeving’. Ik sta daardoor met een andere mindset/openheid in het leven en het is heel fijn om er bij stil te staan en te herkennen wat ik belangrijk vind.” – Kim
“Dit bedrijf gaat heel groot worden! Ik heb eerder coaching gehad bij een vrouwelijke coach, maar om nu coaching te krijgen vanuit het mannelijke perspectief heb ik als een hele fijne spiegel ervaren. Kevin en Robin hebben mij vanuit veel passie, eerlijkheid en oprechtheid geholpen in mijn proces om de juiste parter aan te trekken. 

Wat ik ook heb gemerkt, is dat WeSocialWOMEN verder kijkt dan alleen je online gesprekken en datingprofiel. WSW kijkt naar jou als mens, en dan met name hoe je naar jezelf kijkt. Veel van de coaching richt zich daarop en daardoor is mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld enorm gegroeid. Ja, natuurlijk hebben ze ook gekeken naar mijn profiel en online gesprekken, maar ik ben het meest dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling die ik dankzij Kevin en Robin heb doorgemaakt. Ik voorzie dat zij nog veel vrouwen gaan helpen.” - Anne 
© 2020-2021 WeSocialWOMEN.com

Officieel partners met Lexa & Relatieplanet
Officieel erkend door Branchevereniging Singles Keurmerk
Gezien op LINDA.festival & Hartstichting
Ons andere label is WeSocialMEN