Ben ik Mrs. Right?
Geschreven door Kim Luu
Begon jouw relatie ook zo rooskleurig? Al die verliefde blikken die jullie uitwisselden. Die leuke dates bij dat ene restaurant. De spontane knuffels en kusjes. Die eeuwige gesprekken over van alles en nog wat. Misschien is dit nog steeds wel het geval, houden zo! 
Toch gebeurt het ook zo nu en dan dat je relatie in een fase belandt, waarin we alleen nog maar kunnen klagen over de ander: “Hij luistert nooit, hij neemt geen tijd voor mij, hij doet zijn best niet meer.” In welke situatie jullie relatie zich ook bevindt, het is altijd goed om je bewust te worden van jouw bijdrage.

Het is makkelijk om de ‘schuld’ bij de ander te leggen, maar wat we vaak niet doorhebben, en wellicht ook niet willen toegeven, is dat wij misschien zelf ook niet helemaal ons best meer doen. Wanneer wij niet lekker in ons vel zitten, proberen we vaak met externe factoren ons goed te voelen. 

We willen complimenten horen. We willen vertroeteld worden. We zien alleen wat de ander wel of niet doet, maar kunnen niet met een kritische blik naar onszelf kijken.
We willen dat onze geliefde naar ons kijkt met een verliefde blik als hij thuiskomt van werk, terwijl hij ons al weken aantreft met onze vette haren en joggingpak. We willen dat onze geliefde ons neemt alsof het de eerste keer is, maar vergeten dat we hem al zoveel keren hebben afgewezen, omdat we te moe waren of omdat ons hoofd te vol zat. We willen dat hij eindeloos naar ons luistert en begripvol voor ons is, maar laten hem geen kans zijn verhaal te doen, omdat wij de avond al volpraten met ons geklaag. 

Herken jij jezelf in (een van) deze situaties?
Tijd voor een realitycheck. Hoe leuk ben jij nog als partner? Heb jij hem de laatste tijd weleens gevraagd hoe zijn dag was? Ben jij degene die dan echt luistert? Trek je weleens iets leuks aan speciaal voor hem? Wanneer was de laatste keer dat jij hem een compliment hebt gegeven? 
Verras hem eens met zijn lievelingsrestaurant en luister dan de hele avond naar zijn verhalen al verliefd kijkend achter je gewassen geföhde lok. Je zal verbazen wat een nieuwe man je er voor terugkrijgt.

Kim Luu
Kim Luu werkt met vrouwen die twijfelen en momenteel ongelukkig zijn binnen hun relatie om duidelijkheid te creëren. Ze is op dit gebied een ervaringsdeskundige en ze heeft hierdoor een eenvoudig en bewezen 5-stappen systeem ontwikkeld. Wil je stoppen met twijfelen en verlang je naar duidelijkheid? Klik hier om je gratis strategische doorbraaksessie in te plannen. 
FB Comments Will Be Here (placeholder)
©2018-2019 WeSocialWOMEN.com

Gezien op: LINDA.festival
Ons andere label: WeSocialMEN